• Göteborgs KöksCentrum AB <Br/>- Det självklara valet sedan 1992
031 - 92 52 30

Köpvillkor

Avtal som ingås på köparens begäran undantas  i lagen om hemförsäljning och om specialtillverkad vara. säljaren förbehåller sig rätten att ta kreditupplysning på köparen. Beställda varor tillverkas speciellt till köparen och kan därför inte återlämnas, om köparen efter avtalad leveranstid önskar flytta fram leveransen äger säljaren rätt att fakturera 50 % av ordervärdet att betalas vid det ursprungliga datumet. Vi ansvarar inte för skador på kakel eller liknande vid demontering av bänkskivor. Eventuella reklamationer eller fel leveranser kompletteras så fort som möjligt, då de flesta av våra produkter är specialtillverkade så är det några veckors leveranstid. Vid delleverans har kunden rätt att hålla inne en summa som motsvarar värdet på de varor som var felaktiga eller som saknas.

Mer information finns i konsumentköplagen.


Läs om hur vi hanterar GDPR.Betalningsvillkor:

30% vid order och 70% före leverans.

Alla ordrar under 10 000:- betalas vid order.

Vi kan även erbjuda finansiering med våra samarbetspartners.


Företag faktureras 10-30 dagar

Delbetalning finns via Wasa Kredit och Mymoney.se. 

(Detta kan fås fram till 1 vecka innan leverans)


Garantivillkor

För material och fabrikationsfel lämnas 2 års garanti. Garantin omfattar gratis reparation och material om det behövs. Kvitto/faktura gäller som garantisedel. Som villkor gäller att normalt slitage och skötsel enligt anvisning förelegat. Om köparen åberopar garantireparation åligger det köparen att meddela säljaren innan defekta enheter skruvas ner. Eventuella anmärkningar ska göras omgående för att kunna beaktas. Luckor, lådfronter eller tillbehör kan aldrig i efterhand kompletteras med garanti om samma struktur och färgnyans.


Skötselanvisning

Målade luckor:

Använd trasa fuktad med vatten eller diskmedel vid behov.

För fläckborttagning kan T-sprit eller lacknafta användas någon enstaka gång, eftertorka med rent vatten. Använd inte medel som innehåller ammoniak eller slipmedel.


Bänkskivor:

Rengörs med alla i hushållet normalt förekommande rengöringsmedel. Undvik att koncentrerade mineralsyror och starkt frätande ämnen såsom vätesuperoxid, jod och bläck kommer i kontakt med laminatytan. Dessa ämnen förorsakar frätskador och missfärgningar. Laminatet tål upp till 200 grader. Släpp inte ut ångan från diskmaskin rakt upp på underkant av bänkskivan. Det finns speciell folie att köpa för att skydda undersidan av bänkskivan.